23 februari 2018

Opstellen van een modern veiligheidsplan

 Opstellen van een veiligheidsplan, wat kan ik u bieden?

Ruim 10 jaar werkzaam als Event Safety Manager voor organisatoren van evenementen bij het aanvragen van vergunningen. Het opstellen van een veiligheidsplannen en Risico Analyses met Crowd management plannen zijn de dagelijkse praktijk.

Regelmatig zit ik bij gemeenten aan tafel te zitten is de synergie tussen aanvrager en verlener makkelijk te maken.

Met alle kennis en ervaring is het opstellen van een compleet en overzichtelijk veiligheidsplan geen probleem. Hiermee komt, de door u aangevraagde evenementenvergunning, snel binnen handbereik.

Specials

Veiligheid bij de start

Dankzij mijn specialisatie in Arbo veiligheid (zelf ontwikkelde VCA-Evenementen opleiding) en mijn Event Safety Management (University Derby) opleiding, ben ik  als Preventiemedewerker en veiligheidsadviseur bekend met het hele veiligheidstraject.

Dankzij de ervaringen van bijzondere en hele grote evenementen, zijn de gekste veiligheidsvragen meestal geen blokkades.  Deze vragen leiden tot creative veilige oplossingen.

Naast ervaringen als Veiligheid & Gezondheidscoördinator bij evenementen zoals Opening NATO Hoofdkantoor Brussel, Museumplein – Kroningsdag, Inauguratie Pioneering Spirit en de Tour de France Utrecht en de benodigde opleidingen zoals een VCA-Vol en NEN 8112 (ontruiming) certificaat, NEN 6059-1 Beoordeling brandveiligheid bouwwerken, Preventiemedewerker/Hoofd BHV-certificaat, Level 5 Diploma Crowd Science and Risk Analyses (Highfield Qualifications) en Event Safety Management (University Derby), is er voldoende basis om uw evenement van een goed veiligheidsplan te voorzien.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Wat is er nog meer mogelijk:

Beschikbaar als:

  • veiligheidscoördinator op de showdag(en) en,
  • Safety Officer gedurende de bouw en breek en,
  • extern adviseur.

Auteur van een:

  • capaciteitsberekeningen voor een evenementenlocatie en,
  • een Risico Inventarisatie en,
  • een Taak Risico Analyse.

veiligheidsplan, Event risk management